Kongolo, Vilhena en Boëtius willen belofte inlossen

Kongolo, Vilhena en Boëtius willen belofte inlossen

Jean-Paul Boëtius, Terence Kongolo en Tonny Vilhena zijn gebrand op revanche dit seizoen. De drie talenten willen in De Kuip blijven om hun belofte en droom, een prijs pakken met Feyenoord, in te lossen. Dat vertelt Vilhena morgen in een interview met Voetbal International.

Boëtius en de middenvelder brachten het afgelopen seizoen veel tijd door op de reservebank, maar onder de nieuwe hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst ruiken ze kansen. De vraag is echter of Feyenoord blij is met de wens van het duo. De kans is groot dat beiden, die nog één jaar vastliggen in De Kuip, volgend seizoen transfervrij zullen vertrekken.

Kongolo was weliswaar een vaste basisspeler, maar hij wil zich herstellen van een moeizaam seizoen. Het WK ging in zijn hoofd en voornamelijk benen zitten, waardoor de scherpte ontbrak. Vilhena vat morgen het jaar van het trio samen: ''Het ene jaar is het andere niet'', stelt hij. ''Ik wil pas weg met een goed gevoel en dat heb ik aan vorig seizoen niet overgehouden. Je kunt een transfer nooit helemaal uitsluiten, maar ik kan je zeggen dat het niet mijn ambitie is Feyenoord te verlaten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties