Vermeer aangeslagen: "Trainer laten vallen"

Vermeer aangeslagen: "Trainer laten vallen"

Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer was zondag woest na de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Feyenoord verloor met 3-0 en verspeelde daardoor de derde plek aan AZ. De Rotterdammers moeten nu play-offs spelen voor Europees voetbal. Na afloop stond Vermeer met woede en een verdrietige stem RTV Rijnmond te woord.

"Ik wil geen verkeerde dingen zeggen zo kort na de wedstrijd. Ik heb nog steeds zware woede in me. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat we de trainer hebben laten zitten en dat doet me pijn", vertelde Vermeer na afloop. Trainer Fred Rutten neemt naar verwachting nog vandaag ontslag bij Feyenoord.

Vermeer kon weinig zeggen na de ruime nederlaag. "Het is lastig, het is moeilijk. We hebben het in eigen hand gehad en als je ziet hoe we de laatste weken spelen, dan is dat zwaar teleurstellend. Ik ben een beetje tekeer gegaan in de kleedkamer", aldus de doelman.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties