Hahn: ''Droom om eerste keeper van Feyenoord te worden''

Hahn: ''Droom om eerste keeper van Feyenoord te worden''

Hij weet nog niet wat hem te wachten staat voor volgend seizoen. Of hij staat bij Feyenoord onder de lat, of hij gaat zijn geluk beproeven bij een andere club. Wat Feyenoord-huurling Warner Hahn wel weet is dat zijn werkgever vandaag geen cadeautjes van hem kan verwachten. Om 14.30 uur staat hij met zijn huidige club, PEC Zwolle, in de laatste speelronde van de eredivisie tegenover de Rotterdammers.

De doelman die dit seizoen een stormachtige ontwikkeling doormaakt, is echter niet van plan Feyenoord een helpende hand toe te steken. "Ik ben speler van PEC Zwolle, dus ik doe er alles aan om met PEC zo hoog mogelijk te eindigen. En dat is voor ons dit seizoen de zesde plaats. Als we winnen zijn we zesde geworden en dan kunnen we terugkijken op een mooi jaar."

Of hij volgend seizoen ook daadwerkelijk de strijd aan mag gaan met Kenneth Vermeer weet hij nog niet. Hahn heeft wel wat gesprekken gehad met de clubleiding maar pas na het lopende seizoen gaan er knopen doorgehakt worden. "Aan de ene kant heb ik het hier prima naar mijn zin maar aan de andere kant is het wel een droom om eerste keeper te worden van Feyenoord."

[poll=219]

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties