Politie: ''Feyenoord-supporters zijn geen normale mensen''

Politie: ''Feyenoord-supporters zijn geen normale mensen''

De actie van enkele honderden Feyenoorders om zondagmiddag gezellig een biertje te nuttigen op het Stadhuisplein waardoor er niet veel overbleef van de 'staking' van de Rotterdamse politie heeft blijkbaar veel frustraties losgemaakt bij deze wetsdienaren.

Omstreeks 18.00 uur besloot de politie om onbekende reden om de tap dicht te draaien, waarna enkele supporters voor zeer kleine overtredingen gearresteerd werden. Op een Twitter-vraag of de politie ook een niet Feyenoord-gerelateerd feest op dat vroege tijdstip had gestopt, reageerde Jong Blauw, een netwerk van jonge politieagenten, met ''Feyenoordsupporters zijn geen normale mensen''.

Ook op Facebook kunnen diverse agenten niet lachen om de actie van vanmiddag. ''Morgen maar weer staken dan'' en ''Gewoon morgenavond weer acties'' zijn enkele reacties van de ambtenaren. Door politieacties kon vandaag Feyenoord - Vitesse niet worden gespeeld. Morgenavond wordt het duel alsnog afgewerkt in De Kuip.

UPDATE | 21.16 uur
Jong Blauw heeft inmiddels zijn excuses gemaakt voor de 'verkeerde' tweet die 'per abuis' op hun account verscheen. De groep benadrukt dat het niet om de mening van de politie gaat...

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties