Nieuw uitshirt Feyenoord populair bij de jeugd

Nieuw uitshirt Feyenoord populair bij de jeugd

Het nieuwe uitshirt van Feyenoord, dat maandag gepresenteerd werd, doet het tot nu toe uitstekend in de voorverkoop. Volgens Alex van Mook, Manager Merchandising bij Feyenoord, is het shirt tot nu toe anderhalf keer zo veel besteld als het uitshirt van vorig jaar na een zelfde tijdsperiode. Vooral bij kinderen is het shirt populair.

Van Mook tegenover Metronieuws.nl: "De felle kleuren van het shirt zijn populair bij de kinderen. Zij zoeken een shirt dat ze ook gewoon op een spijkerbroek kunnen dragen. Daar hebben Adidas en wij met dit shirt geprobeerd op in te spelen. Het shirt is overigens ook door volwassenen meer besteld."

Het uitshirt bevatte in het verleden vaak de traditionele kleuren groen en wit, maar ook de huidige kleuren hebben een band met Rotterdam, stelt Van Mook: "Het blauw van de stoeltjes in de Kuip en van al het water in Rotterdam is verwerkt in het shirt." De naam die het meest op de shirts wordt aangevraagd is die van Jordy Clasie. "Al hebben we ook heel veel eigen namen. Na Clasie komen Sven van Beek en Elvis Manu. Als bekend wordt welk rugnummer Dirk Kuyt zal krijgen zal dat shirt ook veel verkocht worden." aldus Van Mook.

Lees meer over
Elvis Manu Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties