Kazim voorziet shitweek: ''Maar geloof heilig in derde plek''

Kazim voorziet shitweek: ''Maar geloof heilig in derde plek''

Colin Kazim-Richards schaamt zich voor het resultaat tegen Go Ahead Eagles in de eigen Kuip. Feyenoord moet nog aan de bak met een lastig programma om de derde plek vast te houden. Kazim ziet echter voordelen: de komende tegenstanders zullen zich niet ingraven.

''Play-offs spelen een nachtmerrie? Als ik 'ja' zeg ga je die woorden tegen mij gebruiken als het er inderdaad van komt, dus dat doe ik niet. Maar ook omdat ik er heilig in geloof dat wij op de derde plaats eindigen'', vertelt de spits tegenover Metro. ''Wij hebben het vaak moeilijk tegen ploegen die zelf niet willen voetballen. Tegen clubs die degradatie proberen te voorkomen is het gewoon heel erg lastig voor ons.”

De komende dagen zal de aanvaller echter de nederlaag moeten verwerken. ''Het wordt een shitweek! Iedereen zal nog een tijdje over de zeik zijn dat we hebben verloren en we moeten weer veel praten. Maar uiteindelijk zullen we ons toch moeten oprichten en klaar zijn voor Groningen-uit.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties