Jordy Clasie in alle vermoedelijke opstellingen van Oranje

Jordy Clasie in alle vermoedelijke opstellingen van Oranje

Jordy Clasie kan vanavond zo goed als zeker rekenen op een basisplaats in Oranje. Zijn goede spel lijkt nu ook bondscoach Guus Hiddink bereikt te hebben en de aanvoerder van Feyenoord staat dan ook in alle vermoedelijke opstellingen van de landelijke dagbladen.

De Telegraaf denkt dat Clasie de vervanger wordt van Nigel de Jong, maar het Algemeen Dagblad verwacht dat de middenvelder juist met De Jong het verdedigende blok gaat vormen. Wesley Sneijder wordt uiteraard als nummer tien gepositioneerd. Oud-Feyenoorders Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi vormen het verdedigende centrum.

Beide kranten verschillen ook in mening over de vleugelaanvallers. De Telegraaf, doorgaans goed geïnformeerd binnen het Nederlands elftal, denkt dat Ibrahim Afelay de geblesseerde Arjen Robben vervangt en dat Memphis Depay de andere buitenkant bestrijkt. Het Algemeen Dagblad denkt aan Afellay en Promes op de vleugels.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties