Contracten van Boulahrouz, Mulder en Graafland opgezegd

Contracten van Boulahrouz, Mulder en Graafland opgezegd

Feyenoord gaat na dit seizoen niet door met Khalid Boulahrouz, Erwin Mulder en Ronald Graafland. De Rotterdamse club laat dat woensdag weten via de officiële kanalen. Boulahrouz, Mulder en Graafland hebben gedrieën een aflopend contract in De Kuip en zullen straks hun heil elders moeten zoeken.

De 33-jarige Boulahrouz arriveerde vorig jaar zomer en tekende voor een jaar. Hij kwam elf keer in actie in de Eredivisie, maar werd voorbijgestreefd door jongere concurrenten. De Kannibaal kan straks opnieuw transfervrij een andere club zoeken. De 26-jarige Mulder werd het slachtoffer van de komst van Kenneth Vermeer, die kon worden overgenomen van Ajax. Mulder keepte liefst 119 duels voor Feyenoord in de Eredivisie.

De zeer ervaren Graafland vervult dit seizoen voor het vierde jaar op rij de rol van derde keeper bij Feyenoord. Hij zou na vorig seizoen eigenlijk al vertrekken en kreeg op de valreep nog een invalbeurt van Ronald Koeman, als dank voor al zijn inzet. Later tekende Graafland toch weer voor een jaar bij in De Kuip. Feyenoord laat weten dat er met Mulder en Graafland later misschien nog gepraat wordt.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties