Contractverlening Achahbar geen uitgemaakte zaak: ''Ook financieel terugzien''

Contractverlening Achahbar geen uitgemaakte zaak: ''Ook financieel terugzien''

Anass Achahbar wil graag contractspeler van Feyenoord blijven. De aanvaller wist gisteren, in de wedstrijd tegen PSV, twee keer te scoren en heeft zijn club kunnen overtuigen van een langer verblijf. Het contract van Achahbar loopt aankomende zomer af, maar hij kan deze verlengen. Volgens Karim Achahbar, zaakwaarnemer én broer van Achahbar, is het nog geen uitgemaakte zaak dat Achahbar langer bij Feyenoord blijft.

"Wij hebben nog niets gehoord van Feyenoord of Martin van Geel”, begint hij tegenover ELF Voetbal. "Natuurlijk gaat het erom dat Anass zelf ook een goed gevoel moet hebben. Ik ga ervan uit dat hij eerst met Van Geel om de tafel gaat. Als daaruit de wens ontstaat, dat hij wil blijven. Dan is het woord aan mij. Dan gaan we het rond maken."

"Maar dan moet het niet bij woorden blijven. Dan zal Feyenoord ook moeten laten zien dat ze Anass graag langer wil binden. Die wens moeten we niet alleen op papier terugzien, maar ook financieel”, vervolgt de zaakwaarnemer. "Anass is een kind van de club, een kind van Varkenoord. Hij kent Rotterdam veel beter dan Den Haag, waar hij is geboren en woont. Maar we zien het wel. Aanvankelijk stond de afspraak dat we in mei zouden gaan praten."

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties