Kazim kreeg toestemming: ''Baat het niet, dan schaadt het niet''

Kazim kreeg toestemming: ''Baat het niet, dan schaadt het niet''

Colin Kazim-Richards heeft deze week een bezoekje gebracht aan de Servische wonderdokter Mariana Kovacevic in de hoop om snel van zijn hamstringblessure te herstellen. Het duel van FC Dordrecht komt nog te vroeg, maar de spits mikt op PSV-thuis en de interland van Turkije met Oranje.

Hoofdcoach Fred Rutten gaf toestemming voor de korte trip. ''Colin kwam zelf met deze oplossing en wij vonden: baat het niet, dan schaadt het niet,'' zegt Rutten in het Algemeen Dagblad. ''In het verleden gingen spelers van PSV (Danko Lazovic, Danny Koevermans, red.) ook naar die vrouw toen ik trainer was. Maar we rekenen niet op hem voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht. En of hij PSV thuis haalt, is ook afwachten.''

Rutten kan tegen FC Dordrecht sowieso niet beschikken over Luke Wilkshire (blessure) en Sven van Beek (schorsing), terwijl het meespelen van Jean-Paul Boëtius (enkelkwetsuur) ook zeer twijfelachtig is. Miquel Nelom is wel weer fit.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties