Toornstra: ''Guidetti heeft zijn waarde hier al bewezen''

Toornstra: ''Guidetti heeft zijn waarde hier al bewezen''

Jens Toornstra zag zondagmiddag weer een beetje het Feyenoord van voor de winterstop. De Rotterdammers wonnen met duidelijke cijfers van NAC Breda, terwijl de afgelopen de marges veel kleiner waren of dat er zelfs punten werden verspeeld.

"Dit biedt wel perspectief voor de zware weken die komen gaan", aldus Toornstra in De Kuip tegenover NU.nl. Feyenoord heeft de komende weken geen 'last meer van een Europese kalender. "Nu kunnen we een hele week naar een wedstrijd toewerken. Dat kan positief zijn."

De volle kalender leek ook invloed te hebben op het spel van Toornstra. "Ik heb dit seizoen heel veel wedstrijden gespeeld en misschien kan ik er nu wat minder energie in leggen dan in het begin. Voor mezelf ging het de laatste tijd juist iets beter en nu zorgde ik ook voor veel gevaar. Ik heb het gevoel dat ik mijn mindere fase al heb gehad."

Feyenoord is achter de schermen bezig om de selectie te versterken voor het volgende seizoen. Naast Dirk Kuyt wordt ook John Guidetti genoemd als nieuwe speler. "Ik heb al eerder gezegd dat iemand met het cv van Kuyt altijd welkom is. We kunnen veel van hem leren. Guidetti heeft zijn waarde hier ook wel bewezen.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties