'Ook spelersbegeleider aanwezig in Glasgow voor Guidetti'

'Ook spelersbegeleider aanwezig in Glasgow voor Guidetti'

Feyenoord lijkt serieus werk te gaan maken van John Guidetti. Niet alleen technisch directeur Martin van Geel maakte vorige week de trip naar Glasgow om de Zweed en Celtic aan het werk te zien, maar spelersbegeleider Jan Mastenbroek vergezelde de directeur.

''Feyenoord hoeft geen huursom of transfersom te betalen, want hij is transfervrij na dit seizoen. Het gaat er nu om dat ze een overeenkomst sluiten met Guidetti over zijn salaris, daar zullen ze over gesproken hebben in Schotland. Maar beide partijen lijken graag te willen'', vertelt Martijn Krabbendam tegenover VI-Radio.

''Ook Mastenbroek was er bij. Dat is de man die Guidetti goed kent en hem zelfs heeft ontdekt. Mastenbroek heeft hem ooit bij een wedstrijd van Jong Zweden aan zijn mouw getrokken en gevraagd of Feyenoord iets voor hem zou zijn. Toen is het balletje gaan rollen.'' Guidetti ontkende overigens tegenover RTV Rijnmond dat hij gesproken had met Van Geel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties