Van Gastel was in zomer geen voorstander van Guidetti

Van Gastel was in zomer geen voorstander van Guidetti

Technisch directeur Martin van Geel lijkt geleerd te hebben van afgelopen zomer toen de selectie pas laat compleet was en Feyenoord een dramatische seizoensstart kende. Doel nummer één is om nu al scorend vermogen aan te trekken.

Naast boegbeeld Dirk Kuyt wil de club voormalig publiekslieveling John Guidetti aantrekken, wat waarschijnlijk ten koste zal gaan van huurling Colin Kazim-Richards. De beoogde nieuwe hoofdcoach Jean-Paul van Gastel was in de zomer overigens geen voorstander van een terugkeer van Guidetti, zo meldt het Algemeen Dagblad.

In de verdediging valt er niet veel te sleutelen. Rick Karsdorp moet de nieuwe rechtsback worden, al kan routinier Luke Wilkshire zijn contract in De Kuip wel verlengen. Op het middenveld gaat er wel het een en ander gebeuren. Jordy Clasie en Lex Immers lijken te aimen op een buitenlands avontuur, terwijl Tonny Vilhena zijn aflopende contract niet wil verlengen en alleen komende zomer nog geld kan opleveren.

Lees meer over
Rick Karsdorp Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties