Sportclub sluit tribune Varkenoord door vernielingen

Sportclub sluit tribune Varkenoord door vernielingen

De kruitdampen van de wedstrijd tegen AS Roma zijn opgetrokken, hoog tijd om de schade op Varkenoord en de eventuele consequenties hiervan in kaart te brengen. Inderdaad, het was uitzonderlijk takkeweer en inderdaad, het was mede daardoor exceptioneel druk in kantine, op het terras en op de tribune. Neemt niet weg dat er nog steeds enkele regels in acht genomen kunnen worden, zoals GEEN glaswerk, GEEN vuurwerk (al helemaal niet op het veld!) en GEEN vernielingen. Drie simpele regels, niks moeilijks aan.

Elke Feyenoorder, ongeacht achtergrond, kleur of leeftijd is welkom op Varkenoord zolang deze regels, onze medewerkers en onze spullen worden gerespecteerd. En gaat er eens iemand over de schreef, spreek hem/haar daar dan op aan. Alleen zo kan onze sfeer worden gewaarborgd.

Het is in het verleden al diverse malen gebeurd dat er stoeltjes op de tribune sneuvelden door vuurwerk of baldadig gedrag, of dat er vanaf de tribune vuurwerk op het veld werd gegooid. Afgelopen donderdag zijn er een aantal stoeltjes moedwillig losgetrapt en was de hoeveelheid (kapot) glaswerk niet te overzien. We zijn het zat, en zullen de tribune zondag 8 maart a.s. dan ook afsluiten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties