Feyenoord beraadt zich over toekomst medewerker

Feyenoord beraadt zich over toekomst medewerker

Feyenoord gaat zich beraden over de toekomst van de Feyenoordfanshop-medewerker die vorige week in Rome werd opgepakt. De 28-jarige Frank is vanochtend op gesprek geweest bij de club en heeft zijn verhaal gedaan tegenover de Rotterdamse club.

"We hebben het verhaal van de medewerker gehoord en behandelen dat met zorg", aldus woordvoerder Raymond Salomon tegenover Metro. “We beraden ons over hoe verder.” De club wil verder niets zeggen over de toekomst. Eerder liet Feyenoord weten dat als de man betrokken is geweest bij rellen, hij niet meer in de shop kan werken.

Het Algemeen Dagblad sprak vanmorgen met Frank, die zijn verhaal wil doen, om zijn naam te zuiveren en zijn baan te behouden. Extra pijnlijk is dat hij ook nog eens op de loonlijst van de club staat. Op internet wordt het nieuws grinnikend gedeeld op talloze nieuwssites. "Toch is het verhaal niet zwart-wit,'' zegt Frank. "Ik ben opgepakt in een meute, maar heb zelf niets gedaan.''

Intussen probeert een Nederlandse advocaat met een Italiaanse collega zijn schikking ongedaan te krijgen. Of hij de duizenden euro's boete moet betalen weet hij niet. Mogelijk is het een voorwaardelijke straf, maar dat is niet zijn grootste zorg. "Ik wil vooral van dit stigma af. Ik ben niet een van de Rome-hooli's. Ik kan alleen maar hopen dat mijn baas gelooft dat ik op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was.''

Klik hier voor het complete verhaal van Frank.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties