Jens Toornstra mag donderdag op 'tien' beginnen

Jens Toornstra mag donderdag op 'tien' beginnen

Fred Rutten koos er in de nipt gewonnen stadsderby tegen Excelsior (3-2) voor om Jens Toornstra met het oog op de Europese kraker tegen AS Roma rust te geven. In de tweede helft moest de middenvelder echter noodgedwongen invallen en was hij met één doelpunt belangrijk voor Feyenoord.

Toornstra mocht in De Kuip alvast warmdraaien op de positie als aanvallende middenvelder, want ook donderdag zal hij volgens De Telegraaf op 'tien' mogen starten. Rutten kiest op de vleugels waarschijnlijk voor Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius, het duo dat gisteren nog gewisseld werd.

De trainer kan verder weer beschikken over Elvis Manu. De aanvaller maakte zijn rentree in een duel 'dat pijn aan de ogen deed'. ''Als ik dan iets positiefs moet noemen is het de come-back van Elvis'', vertelde Rutten na afloop. ''Naast de drie punten vormde dat een mooie opsteker richting AS Roma.''

Lees meer over
Elvis Manu Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties