Klopjacht op supporters Feyenoord in Rome

Klopjacht op supporters Feyenoord in Rome

Feyenoord-supporters die nog in Rome verblijven, moeten op hun hoede zijn. In Rome zijn vrijdagnacht twee Feyenoordsupporters in de buurt van het centraal station Termini in Rome aangevallen door AS Roma-fans. Dat bevestigt de Romeinse politie.

Beide Nederlanders werden voor verwondingen in het ziekenhuis behandeld. De ene had steekwonden aan zijn linkerbovenbeen en een gebroken elleboog. De andere supporter liep een hoofdverwonding op.

De twee Feyenoordaanhangers, van 20 en 29 jaar, verklaarden vlakbij hun hotel belaagd te zijn door twee Romasupporters op een scooter, die duidelijk op zoek waren naar Feyenoordfans.

Vlakbij het Colosseum werd donderdag een groep van veertig AS Romafans onderschept, die gewapend met knuppels op zoek waren naar Feyenoordsupporters.

Opgelet
"Achterblijvers opgelet", meldt de gerenommeerde Feyenoord-fansite FRFC1908. "Er lopen groepen van AS Roma door de stad op zoek naar Feyenoorders. De politie kijkt lachend toe. Let op je kleding en elkaar."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties