Clasie: ''We hebben supporters mooi resultaat kunnen geven''

Clasie: ''We hebben supporters mooi resultaat kunnen geven''

Feyenoord wist vanavond AS Roma op 1-1 te houden. De Rotterdammers kwamen op een 1-0 achterstand, maar wisten in de tweede helft op gelijke hoogte te komen. Jordy Clasie, aanvoerder van de Rotterdammers, is trots op zijn ploeg.

"Als je 1-1 speelt bij AS Roma mag je erg tevreden zijn", zegt de middenvelder na afloop van de wedstrijd tegenover RTV Rijnmond. "Het maakt mij niet uit of de eerste helft beter was dan de tweede, we hebben weten te scoren. We hadden moeite met de counters van AS Roma, want daar wachtten zij op. We hadden één of twee momenten geluk, maar dat mag ook wel eens aan onze zijde zijn.”

De 5.000 meegereisde Feyenoord-supporters zorgden voor een bijzonder gevoel bij de Haarlemmer. "Dat geeft mij echt kippenvel, echt fantastisch. Als je ziet hoeveel mensen er waren, is dat echt genieten. Zij steunden ons en gelukkig hebben wij hen een mooi resultaat kunnen geven."

[live=33 items=3]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties