Metro komt met vier kandidaten voor opvolging Rutten

Metro komt met vier kandidaten voor opvolging Rutten

Feyenoord wil nog deze maand duidelijkheid hebben van Fred Rutten. Na de twee duels met AS Roma zal er een gesprek komen met de trainer. Daarin zal hij duidelijkheid moeten geven over zijn toekomstplannen. Als Fred Rutten zijn contract niet verlengt bij Feyenoord, wie moet dan zijn opvolger worden? Metro zet een aantal kandidaten voor je op een rijtje.

Jean-Paul van Gastel
De huidige assistent van Fred Rutten wordt bij Feyenoord al jaren gezien als toekomstig hoofdcoach van de club. Hoe lang moet 'JP' nog geduld hebben?

Bert van Marwijk
In 2002 won hij de UEFA Cup met de Rotterdammers en in 2008 de KNVB-beker. Zou de 62-jarige oefenmeester in zijn voor een derde termijn in de Kuip?

Ron Jans
Hij heeft weliswaar net zijn contract verlengd bij PEC Zwolle en hij zei gekscherend dat hij alleen vertrekt als FC Barcelona zich meldt. Maar wat doet hij als Feyenoord een gooi doet naar zijn handtekening?

Henk Fraser
De voormalige speler van Feyenoord coachte ADO Den Haag vorig seizoen naar het linkerrijtje in de Eredivisie. Fräser doet het dit jaar iets minder goed, maar de oud-verdediger wordt door de Feyenoord-aanhang nog altijd gezien als een clubicoon.

[poll=195]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties