Markante uitspraak Rutten: ''Kippen leggen nu geen eieren''

Markante uitspraak Rutten: ''Kippen leggen nu geen eieren''

Feyenoord en Fred Rutten zouden in eerste instantie evalueren in januari. Door omstandigheden werden de gesprekken verzet naar februari en nu lijkt men de onderhandelingen over een nieuw contract uit te stellen tot maart. Rutten wil niets en niemand afleiden van het tweeluik met AS Roma.

De komende tijd hoeft niemand dan ook te rekenen op contractnieuws. ''Nee, dat gaat niet gebeuren'', stelt Rutten, die met een opvallende metafoor komt, in De Telegraaf. ''Er wordt in deze periode geen ei gelegd. Als je een beetje verstand van kippen hebt, en ik heb toevallig kippen, weet je dat ze in deze maand sowieso geen eieren leggen.''

''Ik heb geen zin om nog vragen over mijn contract te beantwoorden. En voor mij duurt het helemaal niet te lang'', voegt de trainer er nog aan toe. Woensdag vliegt Feyenoord naar Italië voor de eerste confrontatie met AS Roma. Een week na het eerste duel is al de return.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties