500 extra kaarten Roma-uit voor reguliere clubkaarthouders

500 extra kaarten Roma-uit voor reguliere clubkaarthouders

Feyenoord heeft donderdag van AS Roma de bevestiging gekregen dat er 500 extra kaarten voor het bezoekersvak beschikbaar zijn. Daarmee komt het totale aantal kaarten voor Feyenoord-supporters op 5.000. Feyenoord heeft hierop besloten om alsnog ook reguliere clubkaarthouders in staat te stellen om via Feyenoord een voucher voor de wedstrijd te kopen. Clubkaarthouders kunnen voor kaartverkoop vanaf zaterdag om 11.00 uur terecht bij TicketBox.

Voorwaarden

Feyenoord benadrukt dat voor de aanschaf van een voucher alleen gebruik kan worden gemaakt van een seizoen- of clubkaart die op eigen naam staat. Kaarten die zijn gekocht met de seizoen- of clubkaart van iemand anders (of die op naam van een bedrijf staan) zijn straks in Rome NIET geldig.

Supporters die een voucher kopen zullen in aanloop naar de wedstrijd uitgebreid geïnformeerd worden over alle bijzonderheden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties