Been haalt uit: ''Wat Van Geel doet is propaganda''

Been haalt uit: ''Wat Van Geel doet is propaganda''

Feyenoord kreeg een flinke dreun te verwerken van sc Heerenveen. De ploeg van Fred Rutten leek in de laatste speelronden goed bezig, maar ging in het Abe Lenstra Stadion met 3-1 onderuit. PEC Zwolle heeft Feyenoord inmiddels al gepasseerd op de ranglijst, de Rotterdammers staan nu vierde.

Volgens oud-speler en -trainer Mario Been is de derde plek zelfs het hoogst haalbare voor de formatie van Rutten. „Ploegen als PEC Zwolle, AZ, FC Twente en Heerenveen vormen nu de concurrentie. Als je naar de cijfers kijkt, valt het tegen wat Feyenoord dit seizoen presteert.”

Been snapte de hosanna-geluiden van de laatste tijd dan ook niet. „Het was me de laatste tijd iets te veel hiep hiep hoera. Feyenoord speelt bij vlagen wel goed, maar niet zo goed als meneer Van Geel ons wil doen geloven. Het is propaganda voor de bühne.”

Been blijft kritisch op Colin Kazim-Richards. „Kazim komt tekort. Hoe hij tegen Heerenveen speelde is symptomatisch voor zijn spel. Hij scoorde op een fantastische manier. Zonder na te denken ramde hij die bal op de goal. Maar hij miste ook een dot van een kans. Als Kazim te veel tijd krijgt, dan gaat’ie nadenken en dan gaat het fout.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties