Vermeer: "Een verkeerde keuze, meer is het niet"

Vermeer: "Een verkeerde keuze, meer is het niet"

Feyenoord keek tot voor kort alleen nog omhoog op de ranglijst van de eredivisie. De achterstand op koploper PSV en aartsrivaal Ajax was weliswaar al behoorlijk. Na de 3-1 nederlaag bij sc Heerenveen wordt het echter een lastig verhaal voor de Rotterdammers

"Wij gaan nog altijd vol voor de tweede plek hoor", aldus Kenneth Vermeer, die in Heerenveen lelijk in de fout ging bij de 2-1 van Sam Larsson. Hij lijkt de laatste weken sowieso iets onzekerder in zijn doel te staan. "Alleen tegen FC Twente en vandaag maakte ik een foutje. Ik wilde de bal klemmen, terwijl ik zo'n zwabberbal eigenlijk moet wegstompen. Een verkeerde keuze, meer is het niet."

"Normaal verdedigen we vooruit, nu liepen we vooral achteruit", analyseerde Vermeer tegenover Metronieuws.nl. Zijn ploeg kan zich geen misstappen meer veroorloven wil het beslag kunnen leggen op het ticket voor de voorronde van de Champions League. "Of het seizoen mislukt is als we geen tweede worden? Zover wil ik niet vooruit kijken."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties