Southampton deed beledigend bod op 'koopje' Vilhena

Southampton deed beledigend bod op 'koopje' Vilhena

Southampton-coach Ronald Koeman had Tonny Vilhena deze zomer graag overgenomen van Feyenoord, maar de technisch manager bij de Engelsen heeft nooit serieus werk gemaakt van een transfer. Volgens De Telegraaf kwam de nummer vier uit de Premier League met een bijna beledigend bod.

Directeur Les Reed, die de onderhandelingen met Martin van Geel voerde, stelde voor om deze zomer zo'n 800.000 euro over te maken, zo schrijft de ochtendkrant. In de komende seizoenen zou nog twee keer zo’n bedrag overgemaakt worden. Bot gezegd wilden ze Vilhena tot de zomer gratis om pas eind 2016 in totaal circa 2,5 miljoen te hebben betaald.

De Rotterdammers konden wel op een bonus rekenen, maar de voorwaarden waren onacceptabel. Southampton zou de Champions League in moeten gaan en daarin overwinteren (!), alvorens Feyenoord kon rekenen op een extra bedrag voor de talentvolle middenvelder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties