Vermeer verwacht in Heerenveen 'normaal niveau' Feyenoord

Vermeer verwacht in Heerenveen 'normaal niveau' Feyenoord

Kenneth Vermeer was zondag net als zijn teamgenoten voor het eerst sinds tijden niet te spreken over het veldspel van Feyenoord. De Rotterdammers kwamen thuis tegen ADO Den Haag binnen 20 minuten al met 2-0 voor, maar gaven de zege nog bijna uit handen: 2-1.

"Er was door een uitstekend begin eigenlijk niks aan de hand, maar na de 2-0 was het voetbal helemaal weg", constateerde Vermeer in gesprek met NU.nl. "Daar moeten we het normaal juist van hebben en ADO maakte er slim gebruik van. Ik dacht dat we het nog moeilijk zouden krijgen, maar we kwamen gelukkig niet echt meer in de problemen."

De teleurstelling over de 0-0 in de Klassieker bij Ajax van vorige week was volgens Vermeer niet de reden dat Feyenoord zo wegzakte. "Natuurlijk baalden we van dat resultaat tegen Ajax, maar we moesten verder. We moeten zelf zorgen dat we de punten halen en dan is het hopen dat de concurrentie wat laat liggen."

"Het maakt niet uit tegen wie we dan spelen, of het nu Ajax is of ADO. Zonder voetbal komt het op strijd aan. Normaal gesproken mogen we het alleen niet zo ver laten komen, al teken ik ervoor als we elke week zo winnen."
Friesland

Prompt liet Ajax zondag drie punten liggen bij Vitesse. De Amsterdammers hebben daardoor nog maar een voorsprong van vijf punten op nummer drie Feyenoord, dat woensdag aantreedt tegen sc Heerenveen in Friesland en zondag SC Cambuur ontvangt in de Kuip.

Vermeer is ervan overtuigd dat de ploeg van coach Fred Rutten in het Abe Lenstra Stadion een stuk beter voor de dag zal komen dan tegen ADO. "We maken ons helemaal geen zorgen en zullen tegen Heerenveen weer ons normale niveau halen. We weten wat we goed kunnen en moeten ons daar aan vasthouden."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties