Schaken: ''Ik praat met Tonny over de transfergeruchten''

Schaken: ''Ik praat met Tonny over de transfergeruchten''

Ruben Schaken verwacht vrijdagavond zijn debuut te maken voor zijn nieuwe club FK Inter Baku. Tijd voor een telefoontje naar de ex-Feyenoorder.

Dus je mist Feyenoord al een beetje?
Zeker! Ik volg het nieuws rond de club elke dag en ik zit nog steeds in de groeps-WhatsApp van de jongens. En met Tonny Vilhena heb ik het bijvoorbeeld over de transfergeruchten rond hem. Ik heb hem niet verteld of hij naar het buitenland moet gaan of niet, maar dat hij zijn gevoel moet volgen. Ik zou het wel geweten, maar hij is nog jong en voor hem is de situatie daarom misschien anders.

Je bent zondag te gast in het tv-programma De Tafel van Kees van FOX Sports. Rijd je daarna naar Rotterdam om rond Feyenoord-ADO Den Haag afscheid te nemen van het publiek?
Ik heb van Feyenoord een mail gekregen met daarin drie mogelijke data waarop ze afscheid willen nemen van mij en andere vertrokken spelers, maar daar staat komende zondag niet bij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties