Excelsior hoopt op steun Feyenoord en Sparta-supporters

Excelsior hoopt op steun Feyenoord en Sparta-supporters

Bij Excelsior hangt de vlag uit. Met het bereiken van de halve finale heeft de kleinste Rotterdamse profclub zicht op een echte prijs en een ticket naar Europa. De Kralingers moeten eerst afrekenen met FC Groningen, maar op Woudestein denken ze stiekem al aan een finale in De Kuip.

''Dan hebben we zo'n 20.000 plaatsen tot onze beschikking! Dat is wel wat anders dan bij ons in Woudestein'', vertelt een enthousiaste supporter in het Rotterdams Dagblad. Dat kan Excelsior op zichzelf uiteraard niet vullen. ''We hopen dat héél Rotterdam achter Excelsior gaat staan'', aldus Theo Melgert, voorzitter van de supportersvereniging.

Maar eerst moet het uitvak in Groningen gevuld worden. Er is in de Euroborg plek voor 600 Excelsior-supporters, terwijl er in Kerkrade slechts 100 fans waren meegereisd. ''Het zou mooi zijn als het uitvak helemaal vol zit. Daar gaan we ons best voor doen. De Excelsior-familie wordt steeds groter.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties