'Immers geniet Engelse interesse'

'Immers geniet Engelse interesse'

Feyenoord dreigt vlak voor het sluiten van de transfermarkt geconfronteerd te worden met een onverwachte tegenvaller. Leicester City heeft zich namelijk officieel gemeld voor de overname van Lex Immers, meldt de website ClubCall.

Leicester City zou zeer concreet zijn en is bereid om flink te betalen voor de aanvallende middenvelder, die beschikt over een langdurig contract in De Kuip. Feyenoord verlangt vier miljoen pond, zo'n 5,5 miljoen euro, voor de 'nummer 10' en dat bedrag lijkt Leicester City geen problemen op te leveren.

De kans is daarom groot dat de clubs er wel uit zullen komen zodra Leicester een officieel bod uitbrengt op Immers. De 28-jarige Hagenaar is bezig aan zijn derde seizoen in De Kuip en was altijd zeker van een basisplaats, ondanks de nodige kritiek vanuit de eigen achterban.

Tweet @Mkrabby: Leicester City denkt inderdaad aan Lex Immers, scouts van de club waren in de arena en zullen waarschijnlijk zondag weer aanwezig zijn.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties