"Ik voel me ondanks een lichte kuitblessure supersterk"

"Ik voel me ondanks een lichte kuitblessure supersterk"

Speculaties dat het beste er bij Dirk Kuyt wel af zou zijn, kunnen volgens de Katwijker zelf per direct naar de prullenbak. Dat bewees hij afgelopen weekend ook al met twee goals tijdens de 3-0 zege van zijn Fenerbahçe op Kasimpasa.

"Ik voel me ondanks een lichte kuitblessure supersterk. Ik heb alles meegespeeld en nauwelijks trainingen gemist", zegt de 34-jarige Kuyt in gesprek met De Telegraaf. Het vermeende Feyenoord-target trof twee landgenoten in de stadsderby. "Kasimpasa is een van de best voetballende ploegen in Turkije en heeft met Ryan Babel en Ryan Donk twee heel bepalende spelers."

Uiteindelijk bleek het duel een makkelijke prooi voor Fener. "Gelukkig speelden we heel goed en hebben we Kasimpasa geen moment in hun kracht laten komen." Derhalve blijft de ploeg van Kuyt in de race om de landstitel. "Iedereen hoopt op een titelstrijd tussen Fenerbahçe en Galatasaray, omdat we allebei 19 landstitels hebben. De eerstvolgende betekent in Turkije de vierde ster, dus er staat heel wat prestige op het spel."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties