Koeman wil komende zomer opnieuw shoppen in Nederland

Koeman wil komende zomer opnieuw shoppen in Nederland

Southampton lijkt komende zomer weer in Nederland te gaan shoppen. Ronald Koeman stak donderdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het FA Cupduel van Southampton tegen Crystal Palace niet onder stoelen of banken dat hij zijn kennis van de Eredivisie gaat aanwenden om opnieuw spelers naar Engeland te halen.

"Niet in deze transferperiode, maar met het oog op volgend seizoen behoort dat zeker tot de mogelijkheden", vertelde de oud-oefenmeester van Feyenoord. Mogelijk meldt Koeman zich dan weer bij zijn oude werkgever. Terence Kongolo, Jordy Clasie én Tonny Vilhena zijn eerder al in verband gebracht met Southampton.

Afgelopen zomer nam Koeman Graziano Pellè al over van Feyenoord. Daarnaast pikte hij bij FC Twente Dusan Tadic op. Southamton is de verrassende nummer drie van de Premier League en ontvangt zaterdagmiddag Crystal Palace in de vierde ronde van het belangrijkste Engelse bekertoernooi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties