Van Halst: ''Feyenoord voornaamste concurrent van PSV''

Van Halst: ''Feyenoord voornaamste concurrent van PSV''

Jan van Halst denkt dat Feyenoord de voornaamste concurrent van PSV is. De Rotterdammers hebben weliswaar een achterstand van twaalf punten op de koploper en aartsrivaal Ajax heeft ook nog een riante voorsprong, maar de ex-profvoetballer denkt dat de ploeg van Fred Rutten zeker nog een plek kan stijgen.

De analist van FOX Sports zet zijn geld in op PSV. "Ja, dat gaat eindelijk weer gebeuren", voorspelt Van Halst in gesprek met NUsport. "Er heeft daar een mentaliteitsverandering plaatsgevonden. De sleutel was dat Memphis Depay en Georginio Wijnaldum zijn gebleven, omdat ze kampioen willen worden. Daarmee hebben ze meteen een goed signaal afgegeven."

"Die echte winnaarsmentaliteit zie ik ook bij Feyenoord, maar veel minder bij Ajax", stelt Van Halst. "Ik denk daarom dat Feyenoord uitgroeit tot de voornaamste concurrent van PSV in de strijd om de titel." Feyenoord staat momenteel derde in de Eredivisie. Volgende week gaat de club op bezoek bij nummer twee Ajax, dat gisteren bij de competitiehervatting een moeizame zege op FC Groningen boekte.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties