Luc Castaignos lijkt klaar voor topper tegen Feyenoord

Luc Castaignos lijkt klaar voor topper tegen Feyenoord

Luc Castaignos lijkt klaar voor de herstart van de competitie. De spits van FC Twente, volgende week zondag de tegenstander van Feyenoord in De Kuip, moest de gehele decembermaand aan zich voorbij laten gaan door een blessure aan zijn oog.

De clubtopscorer met negen doelpunten in veertien wedstrijden moest zelfs een operatie aan zijn rechteroog ondergaan. Gisteren maakte hij in een oefenduel met Katwijk (3-3) echter zijn rentree en dus lijkt de aanvaller klaar voor de wedstrijd tegen zijn oude club Feyenoord.

In Rotterdam hopen ze dat Feyenoord dan eindelijk haar eerste topper van het seizoen wint. Hoewel de ploeg van Fred Rutten in alle grote wedstrijden voetballend de betere ploeg was, leverde dat tot op heden amper resultaat op. Alleen in Enschede werd een mager puntje gepakt (0-0). Het gat tussen Feyenoord, de nummer drie van de ranglijst, en FC Twente, de nummer vijf, bedraagt drie punten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties