''Op het veld Mike Tyson, die mentaliteit moeten we tonen''

''Op het veld Mike Tyson, die mentaliteit moeten we tonen''

Het tweeluik in de zestiende finales van de Europa League komt steeds dichterbij. Feyenoord neemt het daarin op tegen het Italiaanse AS Roma, dat morgen de derby speelt tegen het Lazio van Stefan de Vrij. Colin Kazim-Richards vindt dat op 19 februari elf 'gladiatoren' het veld moeten betreden.

''We moeten dan wel van het idee af dat leuk meevoetballen ook veel waard is'', vertelt hij in het Algemeen Dagblad. ''Het gaat alleen om winnen. Ik heb met spelers in een kleedkamer gezeten die buiten het veld de rust zelve waren. Maar als ze over die witte zijlijn van het veld stapten, werden ze Mike Tyson. Dat is precies de mentaliteit die Feyenoord na de winterstop moet tonen.''

In De Kuip moeten ze vóór april laten weten of ze doorwillen met de spits. Feyenoord heeft de optie om Kazim transfervrij over te nemen van het Turkse Bursaspor. In de zomer werd de voormalig international nog niet gezien als eerste spits, maar inmiddels lijkt hij zich steeds fijner te voelen in de punt van de aanval.

[poll=183]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties