Van Geel past doelstelling niet aan: ''Dan haal je hem altijd''

Van Geel past doelstelling niet aan: ''Dan haal je hem altijd''

Na de verloren topper tegen PSV (4-3) liet Fred Rutten weten dat Feyenoord 'dan maar voor plek twee moet gaan'. Technisch directeur Martin van Geel is ondanks de achterstand van twaalf punten echter niet van plan om de doelstelling van Feyenoord aan te passen.

''Als je dat doet, haal je hem altijd'', verklaart Van Geel tegenover De Telegraaf. ''Een financieel gezond Feyenoord hoort gewoon altijd mee te doen om de titel. We hebben een punt meer dan vorig jaar. Het grote verschil is alleen dat de achterstand op de koploper een stuk groter is, omdat PSV een heel goed seizoen beleeft.''

De spelers zijn het eens met Van Geel. Middenvelder Jens Toornstra vertelde gisteren al dat 'niets onmogelijk is'. '''PSV zal na de winterstop echt niet alles winnen. Als wij dat wel doen, komen we heel dichtbij, hoor'', vertelde de zomerse aankoop hoopvol aan het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties