Slabbekoorn en Rashaan Fernandes krijgen kans op training

Slabbekoorn en Rashaan Fernandes krijgen kans op training

Feyenoord-jeugspelers Kamil Miazek, Jari Schuurman en Bart Nieuwkoop zijn op dit moment met Feyenoord op trainingskamp in Dubai. Het jeugdige drietal krijgt tijdens deze periode de kans om ‚te ruiken’ aan het eerste elftal. Bij deze drie jeugdspelers zal het dit seizoen echter niet blijven.

Middenvelder Marlon Slabbekoorn en spits Rashaan Fernandes (foto) zullen in de tweede seizoenshelft de kans krijgen om mee te trainen met het eerste elftal. Dit meldt Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad. Volgens Gouka lijkt het er op dat Jari Schuurman en Bart Nieuwkoop na de winterstop vaker mee zullen gaan trainen met de ploeg van Fred Rutten.

Rashaan Fernandes tekende afgelopen zomer zijn eerste profcontract bij Feyenoord. De spits ligt momenteel tot de zomer van 2017 vast. Voordat hij zijn contract in De Kuip verlengde, waren verschillende Europese topclubs, waaronder Manchester City en Chelsea, geïnteresseerd in de jonge voetballer. Hij besloot echter bij Feyenoord te blijven. Marlon Slabbekoorn tekende in de zomer van 2013 zijn eerste profcontract bij Feyenoord. Hij ligt tot de zomer van 2015 vast bij de club.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties