'Vilhena vindt dat hij in een ongelijke strijd verwikkeld is'

'Vilhena vindt dat hij in een ongelijke strijd verwikkeld is'

Tonny Vilhena wil liever vandaag dan morgen vertrekken bij Feyenoord. Dat is de boodschap die de landelijke media de afgelopen week naar buiten brachten. Ook Voetbal International komt vandaag met het bericht dat de middenvelder 'wegens een gebrek aan vertrouwen' wil verkassen.

De vraag is echter of Feyenoord aan de vertrekswens van het talent wil meewerken. Hoofdcoach Fred Rutten liet in De Telegraaf al optekenen dat hij liever niet ziet dat de jeugdinternational vertrekt. Vilhena is dan ook aanwezig op het trainingskamp in Dubai.

In 2012 verlengde Vilhena zijn contract nog tot medio 2016. Dat deed hij op basis van een toekomstvisie waarin hij een prominente rol zou gaan spelen. Daarin paste in zijn optiek niet de komst van Karim El Ahmadi (Aston Villa), Jens Toornstra (FC Utrecht) en het aanblijven van Jordy Clasie. Vilhena moet volgens Rutten zorgen beter te zijn dan de onbetwiste basisspelers, maar de jeugdinternational ziet het vooral als een ongelijke strijd die hij niet kan winnen, zo schrijft Voetbal International.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties