Vermeer kroont zich tot speler van de week met wereldredding

Vermeer kroont zich tot speler van de week met wereldredding

In de laatste speelronde voor de winterstop heeft Kenneth Vermeer zich gekroond tot speler van de week. Dat vinden de rapporteurs van De Telegraaf althans. Zij gaven de doelman van Feyenoord een 8,5 voor zijn uitstekende optreden tegen NAC Breda (0-1).

Met een fabuleuze redding op een kopbal van NAC-spits Stipe Perica hield hij zijn ploeg op de been in de slotfase van het hectische duel. Daarmee stelde hij de winst veilig voor Feyenoord, dat de derde plek bezet op de eredivisieranglijst. Het was alweer de tiende keer dit seizoen dat Vermeer het veld verliet zonder tegendoelpunten.

In het elftal van de week heeft de ochtendkrant ook Jordy Clasie en Terence Kongolo opgenomen. Het Algemeen Dagblad vond geen enkele Feyenoorder er deze week bovenuit steken al staan in het algemeen klassement Clasie (3), El Ahmadi (5), Vermeer (6), Van Beek (7), Kongolo (9) en Toornstra (11) wel hoog genoteerd.

Foto: Feyenoord Media

Lees meer over
Kenneth Vermeer Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties