"De liefde voor Feyenoord zit in de familie"

"De liefde voor Feyenoord zit in de familie"

Tim de Cler gold als jong jongetje als een groot talent en werd al op zijn twaalfde opgenomen in de jeugdopleiding van Ajax. Daar was de voormalig linksback destijds echter helemaal niet zo heel erg blij mee.

De Cler is namelijk fanatiek Feyenoord-supporter en het spelen voor Ajax voelde voor hem als verraad. "Dat leefde toen heel erg bij mij. Het besef: ik ben van Feyenoord, waarom moet ik dan voor Ajax gaan spelen?" Medio 2007 kwam De Cler alsnog bij Feyenoord terecht, dat van hem de voorkeur kreeg boven PSV. ''Maar het idee dat ik toch nog in De Kuip kon spelen, het stadion waar ik vroeger op de tribune zat, was voor mij belangrijker dan alle andere afwegingen."

De Leidenaar vertelt in een interview met De Staantribune dat hij Feyenoord-fan is sinds hij door zijn vader werd meegenomen naar De Kuip. "Dat is het belangrijkste verschil tussen supporters van Feyenoord en Ajax. De meeste kinderen worden supporter van Ajax vanwege de successen. De liefde voor Feyenoord zit in de familie."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties