Rutten hard: 'We behoren nog niet tot de top'

Rutten hard: 'We behoren nog niet tot de top'

Feyenoord speelde vanmiddag doelpuntloos gelijk tegen Vitesse. Waar de Rotterdammers afgelopen donderdag tegen HNK Rijeka twee keer wisten te scoren, lukte dat vandaag niet. Fred Rutten, trainer van Feyenoord, vindt dat de Rotterdammers het in de tweede helft lieten lopen.

'Ik ben teleurgesteld’, zegt Rutten tegenover RTV Rijnmond. 'We hadden kunnen winnen als je kijkt naar het spelbeeld van de eerste helft. We hebben betere kansen gehad. In de tweede helft kwamen we weinig aan het voetbal uit de eerste helft toe. Het laatste kwartier hadden we het moeilijk. De jonge jongens in het centrum van de verdediging (Kongolo en Van Beek, red.) hadden het in het laatste kwartier moeilijk. Mede door het drukke programma hadden zij last van pijntjes.’

Rutten stelt dat Feyenoord door het verlies te kort komt voor de top. 'We hebben nu twaalf wedstrijden gespeeld. Als we de top zouden zijn van de competitie hadden we nu moeten winnen. Dat zijn we echter nog niet, maar we zijn wel op de goede weg. Ik ben er van overtuigd dat we de top wel gaan worden’, besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties