El Ahmadi: 'Mentaal zijn we sterker geworden'

El Ahmadi: 'Mentaal zijn we sterker geworden'

Feyenoord heeft de minst gepasseerde verdediging van de eredivisie, maar het aantal gemaakte doelpunten valt tegen. Clasie haalt zijn schouders op. ''Het maakt mij echt niet uit als we met 1-0 of 2-0 winnen'', vertelt de aanvoerder tegenover de Metro.

''Er mag er af en toe best eentje extra in, dat weet ik wel. Als we die punten maar pakken. We begonnen dramatisch aan het seizoen, maar hebben het om weten te keren. Nu pakken we alsmaar punten en kruipen we steeds verder omhoog. Daar mogen we best trots op zijn'', vertelt de aanvoerder verder.

Na de nederlaag tegen HNK Rijeka had Feyenoord maar één opdracht meegekregen van de technische staf en dat was de lastige uitwedstrijd bij SC Cambuur winnen. De manier waarop deed eigenlijk niet ter zake. Wat dat betreft ziet Karim El Ahmadi dat hij en zijn ploeggenoten progressie hebben gemaakt. ''Mentaal zijn we sterker geworden. We kunnen een nederlaag nu veel sneller vergeten en weer doorgaan. Dat is met name te danken aan de staf die na de wedstrijd in Kroatië al op het hart drukte dat we niet te lang mochten rouwen. Bovendien komen we nu steeds beter in het ritme van doordeweekse wedstrijden spelen, ook de jongen gasten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties