Clasie baalt van doorbroken serie: 'Dit was zo onnodig'

Clasie baalt van doorbroken serie: 'Dit was zo onnodig'

Na de uitschakeling in de KNVB Beker op 24 september, uit bij Go Ahead Eagles, ging de knop om bij Feyenoord en kwamen de resultaten op tafel. Eerst werd Go Ahead in de competitie wél verslagen, daarna won men in Europees verband van Standard Luik en vervolgens moesten ook FC Groningen en Heracles Almelo eraan geloven. Donderdagavond eindigde de prima serie van de Rotterdammers echter in Kroatië.

HNK Rijeka boekte thuis een 3-1 overwinning op Feyenoord door een hattrick van Andrej Kramaric. Jordy Clasie baalde flink van het verlies in de groepswedstrijd. “Dit was zo onnodig”, zei hij balend na de wedstrijd tegen RTL 7. “We begonnen sterk en voetbalden goed. Maar door eigen fouten gaven we hun het gevoel dat zij druk konden zetten.”

“Vanaf dat moment kwamen wij in de problemen. We werden steeds slordiger en dan roep je het over jezelf af”, vond de middenvelder en aanvoerder van Feyenoord. Zijn club heeft nu drie punten gepakt in drie wedstrijden in de groepsfase van de Europa League: daarmee staat het onderaan. De eerstvolgende wedstrijd is over twee weken, thuis tegen HNK Rijeka.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties