Basisdebutant houdt hoop: 'Als je thuis vier punten haalt'

Basisdebutant houdt hoop: 'Als je thuis vier punten haalt'

Matthew Steenvoorden beleefde in de wedstrijd tegen HNK Rijeka een teleurstellend debuut in de basiself van Feyenoord. De Rotterdammers gingen op Kroatische bodem 3-1 onderuit en zakten daarmee naar de laatste plaats in de poule.

'We zeiden voor de wedstrijd dat als we hier niet zouden verliezen, en misschien wel winnen, een grote stap richting overwintering konden zetten’, zegt Steenvoorden tegenover RTV Rijnmond. 'We hadden zeker kansen om te winnen. Maar als wij niet scoren, blijft Rijeka erin geloven en gaat het publiek er achter staan.’

Rijka kwam op een 1-0 voorsprong, maar de Rotterdammers kwamen door een vrije trap van Jens Toornstra op gelijke hoogte. 'Na de gelijkmaker wilden wij doorgaan, maar ik schatte een bal verkeerd in’, stelt de verdediger. 'Ik neem de tweede goal mijzelf kwalijk.'

Door het verlies in Kroatie zakt Feyenoord naar de laatste plaats in de poule. Het verschil tussen Feyenoord en Sevilla, de nummer 1, bedraagt echter twee punten. 'We spelen nog twee thuiswedstrijden en een uit-wedstrijd tegen Standard Luik. Als je thuis vier punten haalt, gelijk tegen Sevilla en winnen van Rijka, wie weet wat er dan nog kan gebeuren', besluit hij.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties