Karsdorp heeft zitten janken: 'Laat mijn team in de steek'

Karsdorp heeft zitten janken: 'Laat mijn team in de steek'

Rick Karsdorp heeft na de met 3-1 verloren wedstrijd tegen HNK Rijeka in de kleedkamer een flink potje zitten janken. „Ik heb wat traantjes gelaten, omdat ik mijn ploeggenoten in de steek heb gelaten”, aldus de verdediger, die na rust werd ingebracht voor de aan zijn achillespees geblesseerde Luke Wilkshire. „De eerste helft deden we het uitstekend. Maar toen ik erin kwam, ging het mis."

In de 65e minuut liet hij Marin Leovac uit zijn rug weglopen. Zijn directe tegenstander kon zonder problemen de bal voorgeven op de levensgevaarlijke spits Andrej Kramaric, die de score openende. „Misschien was dit zo'n slaapmomentje waar vaak over wordt gesproken bij jonge spelers, maar ik had er gewoon moeten staan, klaar.”

Ook bij de 2-1 ging Karsdorp niet vrijuit. Na een verre uittrap van doelman Ivan Vargic beoordeelde hij de situatie verkeerd. „Ik dacht dat Matthew Steenvoorden 'm zou hebben, maar dat had ik mis. Ik had het beter moeten inschatten.”

Uit een vrije trap maakte Jens Toornstra de gelijkmaker, maar Rijeka kwam al snel weer op voorsprong en nam bovendien afstand met hun derde treffer. Na het laatste fluitsignaal kon Karsdorp wel door de grond zakken. „Deze nederlaag reken ik mezelf enorm aan. Krijg ik eindelijk weer speelminuten, vul ik het zo in... Ik zit er helemaal doorheen en dat zal voorlopig nog zo blijven.”

Lees meer over
Jens Toornstra Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties