Tijdrovend 'Project Elvis Manu' werpt zijn vruchten af

Tijdrovend 'Project Elvis Manu' werpt zijn vruchten af

'Project Elvis Manu' werpt zijn vruchten af voor Feyenoord. Trainer Fred Rutten is intensief met zijn aanvaller bezig en de publiekslieveling schoot de Rotterdammers hoogstpersoonlijk langs Heracles. Veel scorend vermogen is er niet in De Kuip, maar Manu staat er op de juiste momenten.

Rutten probeert Manu aan het denken te zetten. De coach stuurde zelf na het treffen tussen Jong Oranje en Jong Portugal in Alkmaar een vinnige sms naar zijn aanvaller, schrijft het Algemeen Dagblad vandaag. Manu schoot tijdens dat duel in de openingsfase op de lat, maar viel verder alleen nog op door geklaag aan het adres van de arbitrage en op te traag omschakelen van aanvallen naar verdedigen.

Het is een tijdrovende klus voor Rutten. Technisch directeur Martin van Geel zal minder moeite hebben met de jeugdinternational. Manu heeft nog op een bescheiden jeugdcontract, ondertekend toen hij nog een onbekende A-junior was. Dat gaan ze verlengen in De Kuip. ''Ik wil hier blijven, maar de gesprekken lopen nog'', was de speler in kwestie zaterdag duidelijk over de stand van zaken.

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties