Boetius: 'We moeten punten gaan pakken'

Boetius: 'We moeten punten gaan pakken'

Jean -Paul Boetius mocht vandaag weer in de basiself van Feyenoord starten. De buitenspeler speelde 90 minuten in de wedstrijd tegen Ajax, die 0-1 werd verloren. 'Het belonen blijft weer uit’, concludeert Boetius tegenover RTV Rijnmond.

'We hebben goed gespeeld, maar staan aan het einde van de rit met lege handen’, zegt hij. 'Ik had niet verwacht dat we zouden verliezen. We dachten dat we het spel van de eerste helft konden doorzetten naar de tweede helft, maar het kost veel energie. Dat is de volgende stap, om dit blijven te doen.’

Kazim-Richards mocht vandaag ook starten in de basiself van de Rotterdammers. 'Kazim en Te Vrede komen in de buurt van elkaar qua kwaliteiten. Hij heeft het goed gedaan. Hij hield twee verdedigers bezig en hield de bal lang vast’, zegt hij. De club staat momenteel op een vijftiende plaats in de Eredivisie. 'Dit zegt dat wij punten moeten gaan pakken de aankomende wedstrijden.' Verslaggever Jan-Dirk Stouten vroeg aan de buitenspeler of het team aankomende woensdag in de bekerwedstrijd ook dit gaat brengen. 'Niet alleen dan, maar ook alle andere wedstrijden van de competitie’, besluit Boetius.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties