''Wedstrijd tegen Ajax is belangrijker dan duel met Sevilla''

''Wedstrijd tegen Ajax is belangrijker dan duel met Sevilla''

Coach Fred Rutten is zeer benieuwd hoe zijn ploeg zich staande kan houden tegen Sevilla. Zondag wacht er echter nog een topduel voor Feyenoord. Dan spelen de Rotterdammers in de eigen Kuip tegen de aartsrivaal. ”Diep in mijn hart vind ik de wedstrijd tegen Ajax belangrijker dan het duel met Sevilla”, gaf hij ook toe.

Na zes jaar mag Feyenoord eindelijk weer aantreden in de groepsfase van de Europa League. Enkele honderden supporters waren vanavond dan ook aanwezig bij de training om het team te steunen. Tijdens de persconferentie konden Rutten en Karim El Ahmadi zich maar moeilijk verstaanbaar maken, omdat even verderop luidkeels het ene na het andere strijdlied werd aangeheven door de ongeduldige supporters.

De Rotterdamse ploeg kan vanavond in Sevilla de steun goed gebruiken tegen de titelverdediger. ”We zitten niet in een optimale situatie en Sevilla zou niet misstaan in de Champions League, maar dit kan zomaar een wedstrijd zijn waarin we een goed resultaat neerzetten. Veel van mijn spelers zijn niet gewend om internationale wedstrijden te spelen, daarom ben ik heel nieuwsgierig hoe ze zich staande houden. De oudere spelers moeten het team bij elkaar houden, maar we zullen het vooral van het collectief moeten hebben.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties