Doelman looft Legioen: 'Ze steunen je als je ze nodig hebt'

Doelman looft Legioen: 'Ze steunen je als je ze nodig hebt'

Erwin Mulder vindt het niet helemaal chique hoe de clubleiding met hem is omgegaan, maar over de club Feyenoord heeft de doelman alleen maar lovende woorden over. De supporters kunnen nooit meer stuk bij de tweede goalie van de Rotterdammers.

Tijdens de wedstrijd tegen FC Twente wist Mulder nog niets van het aantrekken van Kenneth Vermeer. ''Toen ik na afloop het publiek bedankte, zongen ze een halve minuut mijn naam. Er is wel iets aan de hand, voelde ik toen'', aldus de keeper in De Telegraaf.

Ook tijdens de wedstrijd voelde hij steun. ''Bij een schot van Ziyech tikte ik de bal naar de zijkant. Toen hoorde ik het Feyenoordpubliek achter het doel mijn naam scanderen. Zo moeilijk was die bal toch niet, dacht ik nog. Maar in het vak hadden ze toen net gehoord dat Frank de Boer elders de transfer van Vermeer bekend had gemaakt.''

Dat Feyenoord bijzondere supporters heeft, weet Mulder echter al langer. ''Toen 3,5 jaar geleden mijn vader op vrijdag overleed, moesten we op zondag uit tegen Heerenveen. Met tranen in mijn ogen heb ik toen die middag bij mijn moeder thuis voor de televisie gezeten. Wat de supporters toen hebben gedaan en hoe ik me voelde toen Luc (Castaignos) naar het vak met de Feyenoordfans ging, is met geen pen te beschrijven. Het zijn de beste supporters van Nederland. Ze zeggen waar het op staat, maar ze steunen je als je ze nodig hebt. Daarom zitten ze voor altijd in mijn hart.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties