Martins Indi wil afscheid in De Kuip: 'Dat komt nog'

Martins Indi wil afscheid in De Kuip: 'Dat komt nog'

Jarenlang voetbalde Bruno Martins Indi bij Feyenoord en leefde hij in Rotterdam. Nu valt hij van het ene avontuur in het andere.

Ondanks dat hij zich op zijn plek voelt in Porto, viel het afscheid bij Feyenoord hem toch zwaar. Hij probeert zijn oude club zo goed als kwaad te volgen, maar hij ziet minder dan hij zou willen. “Ik ben blij dat ze door zijn in Europa. Ik heb wat hoogtepunten gezien zoals het doelpunt van Manu. En ik heb natuurlijk meegekregen dat Kenneth nu bij Feyenoord zit. Ik ben blij voor hem en voor Feyenoord dat ze een goede keeper erbij hebben.”

Van de fans hoopt hij snel afscheid te kunnen nemen. “Dat komt nog. Na het WK heb ik een weekje vakantie gehad. Daarna moest ik naar Rotterdam om nog dingen te regelen. Ik ben heel even langs geweest om enkele spelers gedag te zeggen, maar ik had heel weinig tijd. Zo wil ik ook nog even op Varkenoord langs om de jeugdtrainers te bedanken. Ik vond het afscheid best wel moeilijk, heb er toch bijna mijn hele leven gespeeld en veel mooie dingen meegemaakt. Dat doet wel wat met je.”

Lees meer over
Elvis Manu Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties