'Hij zou niet misstaan bij Feyenoord'

'Hij zou niet misstaan bij Feyenoord'

Jelle ten Rouwelaar speelt dit seizoen zijn zevende seizoen in het keepersshirt van NAC Breda. De keeper was voor zijn tijd bij de club uit Breda actief voor onder andere PSV, FC Twente en Austria Wien. De keeper wist bij deze clubs nooit uit te groeien tot eerste keeper. Arno van Zwam, oud-keeperstrainer van NAC Breda, denkt dat de keeper niet minder is dan Feyenoord-doelman Erwin Mulder.

'Jelle zou niet misstaan bij Feyenoord', zegt Van Zwam tegenover Voetbal International. 'Ook niet bij Vitesse of FC Twente. Hij is niet minder dan keepers die daar onder de lat staan. In zeven jaar tijd heeft hij steeds punten gepakt.'

Joop Hiele, oud-doelman van Feyenoord, is het niet eens met de mening van Van Zwam. 'Ik heb met hem gewerkt bij PSV. Ik zeg niet dat hij het eerste had kunnen halen, dan had hij ook wel verder kunnen komen dan NAC. Maar Jelle is niet minder dan keeper die bij FC Groningen of sc Heerenveen rondlopen', zegt Hiele tegenover het voetbalblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties