Toornstra: 'Liever heb je dat het binnen een uur rond is'

Toornstra: 'Liever heb je dat het binnen een uur rond is'

Jens Toornstra ontkende eerder deze donderdag het verhaal dat hij vroeger onder een Feyenoord-dekbed sliep, maar ging als kleine jongen wel eens naar een wedstrijd in De Kuip kijken. Mogelijk speelt hij straks zijn thuiswedstrijden in dit stadion: Feyenoord wil de middenvelder van FC Utrecht maar wat graag halen en Toornstra zelf ziet een transfer absoluut zitten.

De tweevoudig international hoopt dat de clubs snel tot een akkoord zullen komen. "Liever heb je dat het binnen een uur rond is, maar iedereen weet dat dat niet kan", zegt Toornstra in een reactie aan RTV Utrecht. Martin van Geel zit momenteel in Oekraïne, waar Feyenoord donderdag tegen Zorya Luhansk speelt. Bij thuiskomst zal hij direct met FC Utrecht in gesprek gaan.

De Domstedelingen vragen naar verluidt vier miljoen euro voor de 25-jarige Toornstra en Feyenoord is bereid om dat bedrag op tafel te leggen. De Telegraaf verwacht dan ook niet veel problemen en schreef in zijn krant van donderdagochtend al dat een transfer nabij is. Toornstra speelt sinds februari 2013 voor Utrecht, dat de middenvelder destijds overnam van ADO Den Haag.

Lees meer over
Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties